Om nettstedet

Nettsidene til Utdanningsforbundet har åpne sider hvor du finner informasjon om organisasjonen, hva vi mener og har uttalt oss om. Medlemmer og tillitsvalgte får tilgang til flere og mer personlige sider når de logger seg inn.

Du finner det du leter etter ved å søke på et eller flere ord i søkefeltet øverst, velge et tema fra knappen "Meny" øverst til høyre eller klikke på en lenke på startsiden.

Innlogget univers

Medlemmer, tillitsvalgte og ansatte får tilgang til mer innhold ved å logge seg på. Du blir værende på den siden du stod på da du trykket på logg inn, men siden utvider seg med en ny personlig påloggingsmeny som vist under:


Påloggingsmenyen er tilpasset deg som bruker og vises på alle sider du besøker så lenge du forblir innlogget. Dette er veien inn i det innloggede universet.

Aktuelt

Her vil du få oversikt over informasjon som er aktuell for deg, enten fordi du ligger i en bestemt målgruppe eller fordi du har valgt å abonnere på et tema.

For medlemmer kan det være innkalling til klubbmøter eller beskjeder fra din arbeidsplasstillitsvalgte. Det kan i tillegg komme beskjeder fra lokallaget eller fylkeslaget, enten rettet mot deg som medlem i organisasjonsleddet, eller som medlem i en medlemsgruppe. 

Tanken er at den enkelte skal slippe å navigere rundt i løsningen for å oppsøke slike meldinger, men at alle beskjeder som er ment for deg samles under din personlige Aktuelt-knapp.

Dette muliggjøres fordi vi allerede vet hvilket fylkeslag, lokallag, klubb og medlemsgruppe du tilhører.

Dersom du har krysset av for temaer du er interessert i på Min side vil artiklene fra dine tema også dukke opp under denne knappen. Du vil se dem under overskriften Mine tema.

Nye varsler på Aktueltsiden din ser du ved at det dukker opp en liten rød teller på Aktueltknappen.

Min klubb

Min klubb er inngang til siden for den organisatoriske enheten du er tilknyttet. For medlemmer og arbeidsplasstillitsvalgte vil dette være klubben på din arbeidsplass. 

Medlemmene finner informasjon om sin arbeidsplasstillitsvalgte, mens den arbeidsplasstillitsvalgte bruker denne siden til å administrere klubbmøter og kommunisere med medlemmene.

Les mer om Klubbsidene her

Mitt lokallag

Mitt lokallag er startsiden til lokallagsledere, HTVer og ansatte i lokallagene. Det er herfra de administrere styremøter, klubbmøter og kommuniserer med medlemmene i lokallaget.

Les mer om Mitt lokallag her

Min side

På Min side kan du se og endre opplysninger som ligger om deg i medlemssystemet vårt. 

Se egen beskrivelse av Min Side her

Intranett

Ansatte og tillitsvalgte i sekretariatene har en egen knapp som heter Intranett. Klikker du på denne knappen, kommer du til startsiden til intranettet.

Les mer om Intranett her.

Snarveier

På de fleste artikler og sider i løsningen vil du finne linken Legg til i snarveier. Det er en funksjon som skal hjelpe deg til å spare på artikler som du vet at du vil få god nytte av senere, eller rett og slett som en raskere vei til en artikkel.

Dele-funksjon

De fleste sidene har en dele-funksjon på høyresiden ved siden av tittelen på artikkelen. Du kan dele på Facebook eller twitter.

Personvern

Sånn ivaretar vi personvernet på våre nettsider