Kroppen for voksne ... det gode liv - hele livet!

Utdanningsforbundet Harstad, Kvæfjord, Tjeldsund og Ibestad inviterer til medlemskveld med Trond - Viggo Torgersen og Mari Garås Monsson 28.august 2024 kl 19.00 på Quality Hotell Harstad.

Dette kurset er gjennomført

Om kurset

Hvor og når?
onsdag 28. aug. kl. 19:00 - 20:00

Quality Hotel Harstad

Anna Elisabeths gate 8, 9405 HARSTAD

Vis i Google Maps
Påmeldingsfrist

22.08.2024

Praktisk ansvarlig

Torunn Stene Jonassen
E-post: [email protected]
Telefon: 90165504

Trond-Viggo Torgersen er en av landets mest kjente og folkekjære komikere og programledere. Han har en lang og variert karriere bak seg, på flere samfunnsområder, og ble 24. april 2024 utnevnt til Kommandør av St. Olavs Orden for sin fremragende samfunnsnyttige innsats. 

Mange husker nok "Kroppen" som ble vist på NRK, der Trond-Viggo fortalte barna om kroppen, kanskje etter noen foreldres mening litt for mye :-). Nå er han aktuell med samtaleforedraget "Kroppen for voksne". Et morsomt, inspirerende, og samtidig fagfunderte samtaleforedrag sammen med Mari Garås Monsson (fra Nitimen). Her snakker han om motivasjon, kroppens utvikling og aldring, og ikke minst vår evne til å leve så gode liv som mulig så lenge som mulig. 

"Alle vil være friske og glade. Og ingen gleder seg til det uunngåelige - alderdom, sykdom og død" og han stiller spørsmål som:

- Hva skal til for et godt liv - hele livet?

- Hva skjer i kroppen mens årene går, og hva kan vi gjøre for å forsinke utviklingen og dermed øke sjansene for et godt voksenliv både på jobb og privat?