BOK: Slik takler du idiotene på jobben

Årets julegåve er sponsing av billett til forestilling med Per Henrik Stenstrøm

Påmeldingsfristen til dette kurset har utløpt

Om kurset

Hvor og når?
onsdag 27. nov. kl. 19:00 - 21:00
Påmeldingsfrist

23.05.2024

Praktisk ansvarlig

Merete Alvestad
E-post: [email protected]
Telefon: 99357163

Styret inviterer alle medlemma i Utdanningsforbundet i Bokn med på forestillinga "Slik takler du idiotene på jobben". Me sponser kvart medlem, slik at du berre betaler 120 kr for å vera med. Du melder deg på her og vippser deretter 120 kr til Merete Alvestad. Me bestiller billetter saman. 

I forkant av forestillinga, kan dei som vil bli med på Egon for ein drøs. Dei som vil ha noko å eta og drikka, betaler for det sjølv. Du melder frå til Merete når det nærmar seg om du har lyst til å vera med på dette også. 

Styret vonar at mange synes dette høyres kjekt ut. Det passar nok godt for dei som ikkje er i arbeid for tida også, fordi alle har nokon dei omgås som det kan vera vanskeleg å vera i harmoni med til tider.

Dersom du er i tvil om du kan/vil vera med, kan du satsa på at det ikkje vert utseldt og melda deg på til hausten. Om det er fleire billettar att, tek me ein ny påmeldingsrunde då. Du får berre att eigenandelen din om eit anna medlem kjøper billetten din. 

Meir info:

Slik takler du idiotene på jobben – et foredrag om de vanskelig kollegaene, med Per Henrik Stenstrøm.

Det mest medieomtalte foredraget i Norge de siste årene kommer nå tilbake til Festiviteten. Den prisbelønnede foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm begeistret stort med foredraget som lærer deg å håndtere de vanskelige kollegaene. Sist han var i Festiviteten var det fullt hus og stormende jubel! Mange ville gjerne ha han tilbake og nå skjer det.

De vanskelige kollegaene. Du vet de som forsurer arbeidsplassen din. De irriterende kollegaene som tapper deg for krefter. Alle har minst en idiot på arbeidsplassen, men spørsmålet er om det går an å sette pris på en egoistisk surpomp? Og hvilken type kollega er du?

Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kollegaer. Tidstyven, møteplageren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjonen og plagsomme forskjeller på jobben.