Barnehagekonferansen 2024

Invitasjon til tillitsvalgte i barnehage og medlem av Utdanningsforbundet Ålesund til Barnehagekonferansen 2024. Utdanningsforbundet Ålesund tilbyr også i år tillitsvalgt i barnehage å delta på barnehagekonferansen. Lokallaget dekker konferanseavgift og dagpakke for inntil 10 deltagere på konferansen. Ønsker du å delta melder du interesse via denne lenken, IKKE direkte på konferansesiden. Lokallaget melder på aktuelle kandidater til selve konferansen og gir beskjed tilbake om du har fått plass. De som ikke har deltatt tidligere, eller det er en stund siden deltakelse, vil bli prioritert.

Påmeldingsfristen til dette kurset har utløpt

Om kurset

Hvor og når?
torsdag 24. okt. kl. 09:00 - fredag 25. okt. kl. 15:00

Scandic Parken

Storgata 16, 6002 ÅLESUND

Vis i Google Maps
Påmeldingsfrist

21.06.2024

Praktisk ansvarlig

Elisabeth Marie Naalsund Strømmen
E-post: [email protected]
Telefon: +4790112934

Årets Barnehagekonferanse blir arrangert på Scandic Parken Hotell i Ålesund 24. – 25. oktober.

Konferansen er et samarbeid mellom Statsforvaltaren i Møre og Romsdal, Høgskulen i Volda og

Utdanningsforbundet Møre og Romsdal.

I år er det 20. gangen at barnehagekonferansen arrangeres i Møre og Romsdal og det settes fokus på hva som kan gi tid, både til barnehagelæreren og til barna.

Årets barnehagekonferanse har fått tittelen «Gi meg tid!» og er et uttrykk for et behov som både ansatte og barnehagebarn kan kjenne på. De ansatte trenger tid til det viktige arbeidet de gjør i samspillet med barna. Tid til planlegging, for- og etterarbeid, og tid til å veilede og arbeide med utvikling i personalgruppa. Barna trenger ansatte som har tid til å være sammen med dem og gi dem omsorg. Ansatte som har tid til å gjøre de trygge, som har tid til å forme et godt miljø som fremmer deres utvikling og læring.

I årets konferanse vil man se på rammene i barnehagen. Hva kan være mulige endringer for at handlingsrommet skal bli opplevd som bedre? Kan vi snakke sammen om hva vi tenker vil være med å gi oss tid? Det betyr at vi må våge å løfte opp og riste litt i en etablert praksis og se på mulighetene til å organisere barnehagen, og barnehagedagen på nye måter.