Tillitsvalgtsopplæring for nye tillitsvalgte

Velkommen til tillitsvalgtsopplæring for nye tillitsvalgte. Kurset holdes på rådhuset før ATV-samlingen. Du bør tidlig si ifra til arbeidsgiver om at du søker permisjon med lønn full dag, minimum 2 uker før. Retten til permisjon med lønn for tillitsvalgtsopplæring er hjemlet i hovedavtalen for alle tariffområder. Denne opplæringen er obligatorisk og regnes som arbeidstid, du må derfor melde fra til oss og arbeidsgiver snarest om du ikke kan møte eller må gå tidligere.

Dette kurset er gjennomført

Om kurset

Hvor og når?
tirsdag 27. aug. kl. 10:00 - 13:00

Nittedal Rådhus

Rådhusveien 1, 1482 NITTEDAL

Vis i Google Maps
Påmeldingsfrist

20.08.2024

Praktisk ansvarlig

Sissel Høgsaas
E-post: [email protected]
Telefon: 93633531

Faglig ansvarlig

Sissel Høgsaas
E-post: [email protected]
Telefon: 93633531

Gratulerer som ny tillitsvalgt på din arbeidsplass!

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og innkaller deg nå til din første tillitsvalgtsopplæring. Den består av 4 moduler og du får den første lokalt her i Nittedal.

I denne opplæringsmodulen vil du få opplæring lokalt i den tillitsvalgtes rettigheter og plikter ovenfor arbeidsgiver, forventninger og oppgaver. Du vil få informasjon om lokallaget og utdanningsforbundet som organisasjon og møte andre nye tillitsvalgte. Les igjennom TV-guiden før kurset. Kl. 11 møter vi de andre arbeidsplasstillitsvalgte i kantina på rådhuset hvor vi spanderer lunsj. Det er salatbar, baguetter og dagens varmmat å velge mellom. Vi fortsetter med samling frem til 15.30.

Du blir hentet i resepsjonen på rådhuset klokken 08.00

Ring Sissel på telefon 48862725 hvis du blir forsinket eller ikke finner frem.