Hvorfor er det viktig at tillitsvalgte og styrere skoleres i hovedavtalen sammen?

Anne Dorthe Nodland Aasen ønsker velkommen til felles kurs om hovedavtalen.
Christine Ugelstad Svendsen fra Delta, Anne-Dorthe Nodland Aasen fra Utdanningsforbundet og Geoffrey Armstrong fra PBL på kurs om hovedavtalen.

En felles forståelse av hovedavtalen vil fremme godt samarbeid mellom styrer og tillitsvalgt i den enkelte barnehage. Kurstilbudet er til styrere og tillitsvalgte som jobber i en PBL-barnehage.

Publisert 21.01.2020

På kurset vil dere lære mer om:

1. en felles forståelse av hovedavtalen
  2. tillitsvalgte og arbeidsgivers rolleforståelse
  3. hvordan fremme samarbeidet i den enkelte barnehage

PBL, Fagforbundet, Delta og Utdanningsforbundet samarbeider om dette 3-timers gratis kurset.

Vi inviterer deg som tillitsvalgt og deg som styrer/leder i en PBL-barnehage, og ber om at dere melder dere på sammen. Her må dere være raskt ute for å få plass.

Sjekk datoer og steder, og meld dere på:

05. februar Bergen, Thon Hotel Rosenkrantz. Påmeldingsfrist: 22. januar • Meld dere på.

06. februar Bergen, Thon Hotel Bergen Airport. Påmeldingsfrist: 23. januar • Meld dere på.

25. februar Lillestrøm, Thon Hotel Arena. Påmeldingsfrist: 11. februar • Meld dere på.

26. februar Oslo, Felix Konferansesenter Aker Brygge. Påmeldingsfrist: 12. februar • Meld dere på.

11. mars Ålesund, Thon Hotel Ålesund Påmeldingsfrist: 26. februar • Meld dere på.

12. mars Kristiansand, Thon Hotel Kristiansand Påmeldingsfrist: 27. februar • Meld dere på.

Tidspunkt: 09:00-12.00