Brudd i Spekter – helse, velferd og oppvekst

Spekter og UDF
Partene kom ikke til enighet på område 12 i Spekter. Oppgjøret på dette området går derfor til mekling. Illustrasjon: Utdanningsforbundet.

Unio har forhandlet i fase 3 for virksomheter i Spekters område 12, som gjelder helse, velferd og oppvekst. Partene kom ikke til enighet og forhandlingene går til mekling.

Publisert 10.11.2020

Lønnsforhandlingene omfattet Norsk Sykepleierforbund, Utdanningsforbundet, Norsk Fysioterapeutforbund og Norsk Ergoterapeutforbunds avtaler ved Valnesfjord Helsesportsenter.

I tillegg omfattes Utdanningsforbundets avtale ved Norlandia Barnehagene, samt en uavklart problemstilling ved Unicare Rehabilitering, avdeling Røros.

I de andre områdene i Spekter er partene enige. Men i område 12 blir det altså mekling.  Mer informasjon om meklingen og når den skjer, kommer så snart det blir avklart.

Her er protokollen