Din forsikringsavtale 2021

Snart fornyes avtalen på dine kollektive forsikringer gjennom Utdanningsforbundet. Vi ønsker derfor at du ser gjennom dine forsikringer og undersøker at du har riktige forsikringer for ditt behov, og at vi har oppdatert kontaktinformasjon på deg.

Publisert 05.10.2020

Har vi riktig kontaktinformasjon?

Det er viktig for både oss og deg at vi har oppdatert kontaktinformasjon i våre systemer. Slik sørger vi for at du får riktig informasjon om dine forsikringer til rett tid. Vi ber deg derfor sjekke at informasjonen under «Min profil» på  Min side  er riktig.

Har du de forsikringene du ønsker?

På  Min side  finner du oversikt over de kollektive forsikringene du har gjennom Utdanningsforbundet.
Ønsker du å gjøre endringer for 2021, ber vi om at dette gjøres  innen 09.11.20.
Da vil endringene komme med når vi fornyer din avtale for 2021.

Priser 2021

Her finner du prisene for 2021

Endringer, bestillinger og oppsigelse – slik gjøres det på Min side

Logg inn på Min side, klikk deretter på «Se Mine forsikringer».

Her kan du enkelt bestille, si opp eller øke/redusere din forsikringsdekning.

Bestilling av ny forsikring

Beregn pris på aktuell forsikring og klikk «Bestill».

Oppsigelse av forsikring

Klikk «Si opp» på den aktuelle forsikringen. Angi begrunnelse, klikk «Send».

Redusere dekning på livs-/uføreforsikring

Klikk på «Reduser dekning» på den aktuelle forsikringen, velg ny dekning i kalkulatoren, og klikk «Send». I praksis vil da den opprinnelige forsikringen stoppes 31.12.20, og ny legges inn 01.01.21.

Øke dekning på livs-/uføreforsikring

Klikk på «Utvid dekning hos Tryg» på den aktuelle forsikringen. Du vil da videresendes til Trygs hjemmesider for utfylling av helseerklæring. Fyll ut denne, og signer med BankID.

Redusere reiseforsikring fra familie til én person

Klikk «Si opp» på reiseforsikring for familie. Da vil denne stoppes 31.12.20. Bestill deretter reiseforsikring for én person, legg inn 01.01.21 som startdato.

Utvide reiseforsikring fra én person til familie

Bestill reiseforsikring for familie fra ønsket dato. Da vil reiseforsikring for én person automatisk stoppes samme dag.