Trøndsk 2021

Årets TRØNDSK arrangeres tirsdag 16. november på Clarion Hotel & Congress, Trondheim.

Dette kurset er gjennomført

Om kurset

Hvor og når?
tirsdag 16. nov. kl. 09:30 - 15:30

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Brattørkaia 1, 7010 TRONDHEIM

Vis i Google Maps
Påmeldingsfrist

05.11.2021

Praktisk ansvarlig

Geir Wedel Hestdahl
E-post: [email protected]
Telefon: +4793049876

Faglig ansvarlig

Brynhild Henriksen
E-post: [email protected]
Telefon: +4799474554

TRØNDSK 2021

I år har vi igjen gleden av å invitere deg som medlem av Utdanningsforbundet Trøndelag til et fysisk Trøndsk på Clarion Hotel & Congress i Trondheim 16. november.

Årets tittel på konferansen er "Når kunnskapssamfunnet trues av fake news og konspirasjonsteorier".

Lærerprofesjonens samfunnsoppdrag er blant annet å formidle kunnskap og gi barn og elevene evne til kritisk tenkning. Hvordan lar dette seg gjøre i 2021, når samfunnet kanskje ikke er like kunnskapsbasert som tidligere og hvor fake news og konspirasjonsteorier får fotfeste?

Til å belyse temaet, har vi fått med oss følgende:

Ingeborg Senneset - journalist og samfunnsdebattant bidrar med foredraget "Falsk, feil og farlig info. Kampen er tapt. Hvordan vinne krigen?"Kadafi Zaman - forfatter og journalist i TV2 sitt foredrag har fått tittelen "Journalistikk i farlig farvann".

Espen Helgesen - førsteamanuensis ved institutt for pedagogikk, religion og samfunnsfag ved høgskolen på Vestlandet har kalt sitt foredrag "Tillitens kår i skole og barnehage.

Iril Myrvang Gjørv - samfunnsfaglærer, nestleder i Pedagogstudentene og Utøyaoverlevende bidrar med foredraget "Å snakke sant".

Are Sende Osen - journalist, programleder og humorist vil være konferansier på årets Trøndsk.

Konferansen er som alltid gratis for medlemmer av Utdanningsforbundet Trøndelag. Vi håper å se deg på Clarion Hotel & Congress 16. november.