Alle lokallagsårsmøter avlyst ut april

Møre og Romsdal
Foto: Utdanningsforbundet

Utdanningsforbundets fylkesledere og sentralstyret har sammen i dag bestemt at alle arrangementer, som kurs, konferanser og årsmøter, skal avlyses ut april. Tidligere var alle sentrale arrangementer avlyst frem til påske.

Publisert 13.03.2020

Som følge av koronasituasjonen vil alle sentrale arrangementer og lokallagsårsmøter i regi av Utdanningsforbundet ikke avvikles i april.

Det er naturligvis den ekstraordinære situasjonen landet befinner seg i som har ført til denne beslutningen. Ekstraordinære tider krever ekstraordinære tiltak.

– Vi legge oss på en restriktiv linje og tenke nøye gjennom hvilken møter og samlinger vi skal avholde i tiden framover.

– Dette handler om solidaritet og samfunnsansvar. Vi må alle ta del i den store dugnaden for å bremse eller forsinke spredningen av koronaviruset, sa leder av Utdanningsforbundet, Steffen Handal, da det første vedtaket om avlysning ble fattet.

Les mer på nettsidene sentralt her.