Velkommen til digitalt årsmøte i Utdanningsforbundet Lindesnes 2020.

Publisert: Publisert: 11.05.2020

Beslutningene om digitale lokallagsårsmøter er vedtatt på sentralt nivå.  Fylkeslagene har hovedansvar for det overordnede rundt prosessen.

Årsmelding og regnskap utsettes til neste årsmøte. Det er først og fremst på grunn av valgene at årsmøtene må gjennomføres. Alle valg vil bli gjennomført i henhold til standard og bestemmelser som ved ordinære årsmøter.

Møtene vil bli gjennomført ved hjelp av Teams og Go Plenum. Teams blir brukt for å dele bilde og lyd. Go Plenum er et møteverktøy som muliggjør anonyme valg med mere. For å kunne delta på årsmøtet må du ha en epostadresse. Møteinnkalling vil bli sendt til påmeldte deltakere til oppgitte/registrerte e-postadresser. Det anbefales å bruke en PC under årsmøtet der du både deltar på teams og foretar skriftelig voteringer i GoPlenum. Nettbrett og smarttelefon er også mulig å bruke. Du trenger ikke å ha Office 365 på din PC for å kunne bli innkalt til Teamsmøte.

Du må melde deg på før fristen for å bli med. Alle som er påmeldt innen fristen får en SMS med innloggingsinformasjon og nedlastingsinformasjon. Alle sakspapirer til årsmøtet ligger i GoPlenum.

NB! Du må være innlogget når du melder deg på, og du må melde deg på innen fristen.